Σχολείον Ψαλτικής

    Greek
      

19-06-2013. 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Μελοποιίας - Διευκρίνηση

Print

Διευκρινίζουμε ότι πατώντας πάνω στο όνομα του συνθέτη μπορείτε να δείτε ή να «κατεβάσετε» τη σύνθεσή του.

Θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για την τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Σχολή μας. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Νομίζουμε ότι όλοι έχουν να ωφεληθούν από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των κριτών.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διακριθέντες. Το νικητή, κ. Μάριο Αντωνίου από την Κύπρο, τον κ. Παναγιώτη Σταυρόπουλο από την Αθήνα, τον κ. Κωνσταντίνο Λάμπρου από την Κύπρο, τον κ. Κωνσταντίνο Βαγενά από την Αθήνα, τον κ. Νικόλαο Γιάννου από την Αθήνα, που ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής στον προηγούμενο διαγωνισμό της Σχολής μας, τον κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο από την Αθήνα, που ήταν και ο νικητής του προηγούμενου διαγωνισμού,  τον καθηγητή κ. Αθανάσιο Βουρλή από την Αθήνα, τον κ. Κωνσταντίνο Σιάχο από την Καλαμάτα, τον κ. Πορφύριο Φωτόπουλο από την Αθήνα, μαθητή του Σχολείου Ψαλτικής, τον κ. Κυριάκο Τζουραμάνη από την Πάτρα και τον κ. Παύλο Χάρη από την Αθήνα.

Πολλά συγχαρητήρια!!!

 
You are here:

Latest News

Music Preparatory class

The music preparatory class of Sholeion Psaltikis is a class focused on children from 3,5 to 6 years old. Children at this age are hungry for knowledge and they want to explore the world. Because of that everything we show them with delectable way they understand it very easy and quick. At this hungry we rely with purpose to open the music horizons of the children. For more details press here.

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

Tampouras - Lute from Konstantinople - Byzantine music

Acquire a deep knowledge of Byzantine music with the help of a traditional music instrument. For more informations see here.