Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ από το 2ο νικητή του 2ου Διαγωνισμού Μελοποιίας, κ. Σταυρόπουλο Παναγιώτη, σε μαθητή του Σχολείου Ψαλτικής

Εκτύπωση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μουσικολογιώτατο ιεροψάλτη, κ. Σταυρόπουλο Παναγιώτη, νικητή του 2ου βραβείου του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Μελοποιίας που διοργάνωσε το «Σχολείον Ψαλτικής», για την ευγενική του κίνηση να δωρίσει το χρηματικό έπαθλο των 300 € στη Σχολή μας, ως βοήθημα για έναν από τους μαθητές μας. Ευχόμαστε να είναι πολλά και αγαθά τα έτη του και να συνεχίσει να εργάζεται προς χάριν της πατρώας μουσικής μας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του κ. Σταυρόπουλου.

 

ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΨΑΛΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝ: Μπουσδέκη Κωνσταντίνο, Φωτόπουλο Κωνσταντίνο

Κύριοι.
Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω για άλλη μια φορά για τον φετινό διεθνή διαγωνισμό Μελοποιίας , κατά τον οποίον πολλοί νέοι άνθρωποι - όπως και η ταπεινότητα μου – δοκίμασαν της γνώσεις και τις δυνατότητες τους. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά και εύχομαι να μην εκτονωθεί ο ενθουσιασμός και ο ζήλος σας για παρόμοιες μελλοντικές ενέργειες.
Επίσης θέλω με την παρούσα να ευχαριστήσω τα αξιότιμα Μελή της Κριτικής Επιτροπής για την όποια εκτίμηση της εργασίας μου και αν έλαβαν.
Ευχαριστώ και για το 2ο βραβείο των 300€ Ευρώ που μου απενεμήθη από τη Σχολή αλλά θα μου επιτρέψετε να δωρίσω το ως άνω ποσό καταθέτοντας το στο ταμείο της Σχολής προκειμένου να συνεισφέρω και εγώ στα έξοδα των υποτροφιών περί την Βυζαντινή Μουσική μας.

Μετά τιμής.
Σταυρόπουλος Παναγιώτης
Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε τη δοξολογία του κ. Σταυρόπουλου.
 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.