Σχολείον Ψαλτικής

    Greek
      

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ από το 2ο νικητή του 2ου Διαγωνισμού Μελοποιίας, κ. Σταυρόπουλο Παναγιώτη, σε μαθητή του Σχολείου Ψαλτικής

Print

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μουσικολογιώτατο ιεροψάλτη, κ. Σταυρόπουλο Παναγιώτη, νικητή του 2ου βραβείου του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Μελοποιίας που διοργάνωσε το «Σχολείον Ψαλτικής», για την ευγενική του κίνηση να δωρίσει το χρηματικό έπαθλο των 300 € στη Σχολή μας, ως βοήθημα για έναν από τους μαθητές μας. Ευχόμαστε να είναι πολλά και αγαθά τα έτη του και να συνεχίσει να εργάζεται προς χάριν της πατρώας μουσικής μας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του κ. Σταυρόπουλου.

 

ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΨΑΛΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝ: Μπουσδέκη Κωνσταντίνο, Φωτόπουλο Κωνσταντίνο

Κύριοι.
Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω για άλλη μια φορά για τον φετινό διεθνή διαγωνισμό Μελοποιίας , κατά τον οποίον πολλοί νέοι άνθρωποι - όπως και η ταπεινότητα μου – δοκίμασαν της γνώσεις και τις δυνατότητες τους. Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά και εύχομαι να μην εκτονωθεί ο ενθουσιασμός και ο ζήλος σας για παρόμοιες μελλοντικές ενέργειες.
Επίσης θέλω με την παρούσα να ευχαριστήσω τα αξιότιμα Μελή της Κριτικής Επιτροπής για την όποια εκτίμηση της εργασίας μου και αν έλαβαν.
Ευχαριστώ και για το 2ο βραβείο των 300€ Ευρώ που μου απενεμήθη από τη Σχολή αλλά θα μου επιτρέψετε να δωρίσω το ως άνω ποσό καταθέτοντας το στο ταμείο της Σχολής προκειμένου να συνεισφέρω και εγώ στα έξοδα των υποτροφιών περί την Βυζαντινή Μουσική μας.

Μετά τιμής.
Σταυρόπουλος Παναγιώτης
Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε τη δοξολογία του κ. Σταυρόπουλου.
 
You are here:

Latest News

Music Preparatory class

The music preparatory class of Sholeion Psaltikis is a class focused on children from 3,5 to 6 years old. Children at this age are hungry for knowledge and they want to explore the world. Because of that everything we show them with delectable way they understand it very easy and quick. At this hungry we rely with purpose to open the music horizons of the children. For more details press here.

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

Tampouras - Lute from Konstantinople - Byzantine music

Acquire a deep knowledge of Byzantine music with the help of a traditional music instrument. For more informations see here.