Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

Μουσικολογιώτατος Πρωτοψάλτης, Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος

Εκτύπωση

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

 

 

 

Χαίρομαι που μου δίνετε την ευκαιρία να μοιραστώ τη χαρά σας για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας του <Σχολείου Ψαλτικής>.

Εντυπωσιάζεται κανείς από την πολύπλευρη δραστηριότητα της σχολής παράλληλα με τη διδασκαλία της Β. Μουσικής, όταν μάλιστα αυτή έχει πραγματωθεί μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Το εγχείρημα του παραρτήματος της σχολής στη Ρωσία αποτελεί μια εξαιρετική προοπτική για τη διάδοση της Β. Μουσικής.

Μέσα από το <Σχολείο Ψαλτικής> αναβιώνει το ψαλτικό ύφος που βασίζεται στην ακουστική παράδοση και στην επιλογή των κλασικών μαθημάτων.

Σας συγχαίρω για την αγάπη σας στη Β. Μουσική και εύχομαι από καρδιάς ο Θεός και η Παναγία μας να σας χαρίζουν υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας.

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Ι.Ν.ΑΓ.ΑΓΓΕΛΩΝ

Α’ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.