Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

23-06-2014. Παράταση προθεσμίας υποβολής περιλήψεων συνεδρίου Σχολείου Ψαλτικής.

Εκτύπωση

Αγαπητοί,

Σας ανακοινώνουμε ότι η περίοδος υποβολής περιλήψεων για το Μουσικολογικό Συνέδριο του Σχολείου Ψαλτικής με θέμα: «1814 - 2014. 200 χρόνια από την καθιέρωση της Νέας Μεθόδου» έχει παραταθεί, έπειτα από παράκληση αρκετών συναδέλφων.

Νέα προθεσμία για την υποβολή της περίληψής σας : 20/07/2014. Οι υποψήφιοι εισηγητές θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους έως την 01/08/2014.

Μέσα από αυτό το Συνέδριο, δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσετε το έργο σας, σε θέματα που αφορούν στη μεταρρύθμιση του 1814, στην τετραπλή της διάσταση: Ιστορία, Μελοποιία, Σημειογραφία και Θέματα Θεωρίας, υποβάλλοντας περιλήψεις εργασιών προς αξιολόγηση.

Το Συνέδριο του Σχολείου Ψαλτικής θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 17-18 Οκτωβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

Εκ μέρους της Επιστημονικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Μπουσδέκης

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

 

 

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.