Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

Εκδηλώσεις: Σχολείον Ψαλτικής

Δημοσίευση Ομιλίας Γεωργίου Αγγελινάρα

Εκτύπωση

Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν   Ψ Α Λ Τ Ι Κ Η Σ

[Η ομιλία του κ. Αγγελινάρα, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Σαμιακόν Βήμα», σε δύο μέρη, τις Δευτέρες 7 και 14 Μαρτίου 2011. Αρ. φύλλ. 3768 και 3769].

Περισσότερα...
 

21-09-2010. Αγιασμός διδακτικού έτους 2010-2011

Εκτύπωση

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε φέτος η έναρξη των μαθημάτων του «Σχολείου Ψαλτικής», την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.

Περισσότερα...
 

30-04-2010. Ομιλία π. Δανιήλ Κατουνακιώτη στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Εκτύπωση

Την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο "Σχολείον Ψαλτικής"  έναν εκ των μεγαλυτέρων ψαλτών του Αγίου Όρους. Το σεβαστό π. Δανιήλ Κατουνακιώτη, από την περίφημη (για τα ψαλτικά αλλά και την αγιογραφία) ιερά αδελφότητα των Δανιηλαίων.

Περισσότερα...
 

Ο π. Δανιήλ Δανιηλίδης στο "Σχολείον Ψαλτικής", την Παρασκευή, 30/04/2010

Εκτύπωση

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 και ώρα 5.30μμ, θα  έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη σχολή μας, το «Σχολείον Ψαλτικής», τον π. Δανιήλ Κατουνακιώτη από την περίφημη αδελφότητα των Δανιηλαίων.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και τη σχολή μας και σας προσκαλούμε να τον ακούσουμε όλοι από κοντά να μας μιλά για την αγιορείτικη ψαλτική παράδοση –και το κυριότερο- να μας ψάλει μερικούς ύμνους κατά το πατροπαράδοτο, αγιορείτικο ύφος των Δανιηλαίων.

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2009

Εκτύπωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο «Σχολείον Ψαλτικής».

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πανοσιολογ. αρχιμ. Σαράντης Σαράντος με τον -πάντοτε- μεστό και ουσιαστικό του λόγο, εισάγοντάς μας στο πνεύμα της εορτής των Χριστουγέννων.

Περισσότερα...
 
Σελίδα 6 από 7
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.